top of page

Pozvánka na konferenci Dějepis. Dějepis? Dějepis!!!

Aktualizováno: 13. 7. 2023

Zveme vás na konferenci Dějepis. Dějepis? Dějepis!!!, kterou pořádá Asociace pro didaktiku dějepisu s podporou katedry historie Filozofické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci a katedry historie Fakulty přírodovědně-humanitní a pedagogické Technické univerzity v Liberci.



Historické vzdělávání a vzdělávání budoucích učitelů a učitelek dějepisu prochází významnou proměnou a veřejnou debatou, která je rámována na straně jedné velkou revizí RVP a na straně druhé reformou profesního vzdělávání budoucích učitelů. Nejen na toto aktuální dění reaguje konference, která proběhne na půdě katedry historie FF UP ve dnech 14.–15. září 2023.


Na programu konference je dohromady sedm tematických bloků, které jsou zaměřeny nejen na metodiku a proměny v rámci revize RVP, ale například také na spolupráci škol s dalšími institucemi či možnosti dalšího vývoje vzdělávání budoucích učitelů dějepisu. Některé příspěvky bude také možné zhlédnout online.


Bližší informace ke konferenci s přehledem všech příspěvků naleznete v souboru přiloženém níže. Zároveň prosíme zájemce o konferenci, aby svou účast ohlásili na e-mail, viz přiloženou přihlášku.


Zpracováno redakcí U21


ADD_konference_23_WEB
.pdf
Stáhnout PDF • 81KB

119 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page