top of page

Zapojte se do anonymní ankety proočkovanosti na univerzitě!

Univerzita Palackého pomocí ankety mapuje proočkovanost studentů a učitelů. Pokud jste stále ještě studenty nebo na univerzitě působíte jako učitelé, zapojte se také! Ankety se zatím zúčastnilo 6500 respondentů a už nyní se můžete podívat, jaké jsou dosavadní výsledky!




Jak uvádějí organizátoři ankety, naším společným zájmem bezpochyby je, aby započatý semestr proběhl co nejklidněji a podobal se semestrům před příchodem pandemie covidu-19. Prosí proto všechny studenty a zaměstnance o vyplnění krátké anonymní ankety, která pomůže alespoň částečně zmonitorovat aktuální situaci na půdě UP. Jak uvádějí výsledky ankety k 9. 9. 2021, 80 % lidí absolvovalo k 1. 9. 2021 alespoň 1. dávku očkování proti covidu-19 (5 225 účastníků ankety dosud odpovědělo ano, naopak 1273 respondentů očkováno není).


Díky získaným datům bude mít univerzita možnost zvolit co nejefektivnější prostředky a nastavení pro ochranu a bezpečí našich kolegů a studentů. Prosíme o vyplnění ankety i v případě, že jste svůj očkovací certifikát již nechali zaevidovat do SAPu. Odkaz na anketu naleznete zde: https://www.upol.cz/covid-19/anketa-ockovani.


Zde je odkaz na aktuální výsledky.

8 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page