top of page

Zkraťte si čekání na Vánoce s Muzeem umění Olomouc

Animace, pracovní listy, ale třeba také městská hra nebo návod, jak si vytvořit vlastní sochu i mnoho dalšího! Lektoři Muzea umění Olomouc připravili celkem dvacet čtyři různých aktivit a tipů ze světa umění. Adventní kalendář můžete rozbalovat na webu, sociálních sítích i ve výloze MUO.



Už od 1. prosince se na webu #adventvMUO každý den odemyká jedno okénko, které nabízí inspiraci pro děti i dospělé. Zájemci si tak mohou zkrátit čekání na Vánoce a zároveň se vzdělávat. Muzeum umění Olomouc je dlouhodobým partnerem Pedagogické fakulty UP a mezi autory jednotlivých aktivit naleznete celou řadu absolventů fakulty i jejích externích pracovníků.



Autoři zároveň s kalendářem zveřejnili i soutěžní výzvu. Vlastní výtvarné realizace nebo fotografie z akcí lze sdílet na sociálních sítích a označit je tagem #adventvMUO, soutěžící tak mohou získat zajímavé odměny v podobě volných vstupů do muzea, dárkových balíčků s propagačními materiály MUO či odznáčku s motivem některého z děl muzea umění. Sdílet své příspěvky je možné do 5. ledna 2024. Ty nejzdařilejší a nejakčnější odmění 6. ledna přicházející Tři králové. Zapojit se mohou jednotlivci i celé školní třídy.



Zpracováno redakcí U21 na základě webu MUO

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page