top of page

Dny otevřených dveří na pedagogické fakultě vrcholí

Druhý termín letošních dnů otevřených dveří se nezadržitelně blíží. Nenechte si ho ujít a navštivte nás už v sobotu 14. ledna 2023 od 9:00 hodin! Stejně jako v prosinci si můžete prohlédnout všechny fakultní budovy. Veškeré důležité informace naleznete níže.



Obecné informace o studiu a studijních programech bude poskytovat proděkanka pro studijní záležitosti doc. PhDr. Radka Dofková, Ph.D. v prostoru velké auly, a to od 10:00 hodin. Uchazeči se také mohou přijít informovat ke studijním referentkám. Setkání s nimi bude průběžně probíhat od 9:00 hodin v místnosti P6. Program dne otevřených dveří s přehledem setkání na jednotlivých katedrách a ústavech naleznete zde.


Jistě jste zaznamenali, že v řadě studijních programů jsou součástí přijímací zkoušky testy, realizované on-line formou. Abychom Vám umožnili si tento typ testování vyzkoušet, bude pro tyto účely zpřístupněna počítačová místnost N23 (dostavba PdF, 3. patro). V této místnosti si na našich počítačích, a s podporou našich pracovníků, můžete vyzkoušet práci s on-line testovacím prostředím, a to oba dny v kdykoliv v době od 9:00 do 14:00 hodin.


Připravili jsme si pro vás také webovou prezentaci kateder a ústavů s webovou prezentací a doplňujícími informacemi k jednotlivým studijním programům! Všechny důležité informace najdete na tomto webu. Můžete si zde třeba stáhnout přehledné letáčky se základními informacemi o našich pracovištích.


Pokud jste se ještě nerozhodli, jaký studijní program by vám vyhovoval, můžete využít náš přehledný rozcestník. V něm si můžete filtrovat dostupné studijní programy podle svých zájmů nebo podle toho, kde byste se chtěli po studiu uplatnit.


Pro další informace o studiu na Univerzitě Palackého v Olomouci můžete navštívit také web univerzitnimesto.cz, kde se dozvíte, proč studovat právě v tomto univerzitním městě! Zájemci zde najdou také 3D prohlídky kolejí, menz či knihoven a mohou využít i akční slevu v univerzitním e-shopu.


Univerzita Palackého každoročně eviduje až 32 tisíc přihlášek ke studiu. Ty mohou zájemci podávat na většinu studijních programů do 15. března. Minulé online dny otevřených dveří UP navštívilo v den akce až pět tisíc zájemců, uchazečský web navštíví za celý rok přes 140 tisíc uživatelů.


Text: Oddělení komunikace PdF UP

Foto: Alžběta Gregorová

21 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page