top of page

Malý strom studentky Andrey Lorencové jako inspirace pro táborovou hru

Aktualizováno: 23. 7. 2021


Že bakalářská práce může mít opravdu smysl, dosvědčuje úspěch absolventky našeho navazujícího studijního programu řízení volnočasových aktivit Mgr. Andrey Lorencové. Jako bakalářskou práci na oboru Vychovatelství vytvořila – a následně i realizovala – projekt příměstského tábora „Škola Malého stromu“ na motivy známého románu Forresta Cartera.





A po necelých dvou letech její program vydalo nakladatelství Mravenec ve své edici etapových her (https://www.mravenec.cz/shop/121205-maly-strom), takže může inspirovat i další podobně zapálené pedagogy volného času.



O čem je knížka Malý strom?


Jde o hru z pětidenního příměstského tábora CVČ Astra. Četba z knihy „Škola Malého stromu“ vypráví příběh malého chlapce, míšence, který ve věku 5 let ztratil oba rodiče a je vychováván podle indiánského způsobu života.


„Prožij s námi nezapomenutelný knižní příběh Malého stromu, chlapce s indiánskými kořeny, který vyrůstá se svými prarodiči v horách. Aby ses stejně jako Malý strom naučil indiánským dovednostem a získal příslušné znalosti, čekají Tě nelehké zkoušky…“

116 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page