top of page

Nominujte své favority na cenu Učitele roku Olomouckého kraje 2023!

I v tomto roce spolupracuje Pedagogická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci s Olomouckým krajem na projektu Učitel roku Olomouckého kraje. Stále ještě máte možnost nominovat svého pedagogického favorita. Uzávěrka přihlášek je již 6. ledna 2023.



Hlavním cílem akce je ocenit vybrané pedagogy středních škol, vyšších odborných škol, speciálních škol, základních uměleckých škol, dětských domovů, pedagogicko-psychologických poraden a domů dětí a mládeže se sídlem v Olomouckém kraji za jejich náročnou a záslužnou práci a zároveň vhodnou formou připomenout široké veřejnosti významnou úlohu učitelů a pedagogických pracovníků v naší společnosti. Zároveň má tato akce za cíl popularizovat učitelství, sdílení zkušeností a dobrou praxi.


Ze zaslaných nominací bude Výbor pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Olomouckého kraje rozhodovat o výběru 15 pedagogů. Dále radní pro oblast školství udělí tři ceny radního za dlouhodobý a mimořádný přínos pro rozvoj školství v Olomouckém kraji. Ocenění bude následně předáno na slavnostním ceremoniálu, který proběhne na Den učitelů, tedy 28. března 2023.


V souvislosti s projektem Učitel roku Olomouckého kraje vznikla na našem portále U21 i speciální stránka, jejímž cílem je sdílet zkušenosti kvalitních pedagogů. Prohlédněte si tuto webovou prezentaci oceněných, přečtěte si jejich příběhy a inspirujte se jejich metodami a přístupem k žákům! Někteří z oceněných se také podílejí na tvorbě obsahu prostřednictvím blogů!


Veškeré potřebné podklady k nominacím naleznete zde:


Usnesení_příloha č. 01_Nominační listina
.docx
Download DOCX • 21KB
Usnesení_příloha č. 02_Podklady k pedagogické reflexi
.docx
Download DOCX • 20KB

Zpracováno redakcí

Foto: Lukáš Blokša

217 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page