top of page

Připravili jsme informační setkání pro studující prvního ročníku a welcome drink s děkanem!

Aktualizováno: 14. 9. 2023




Nový semestr je tu a my se nemůžeme dočkat toho, až mezi nás přivítáme nové studentky a studenty! Pro mnohé z nich je to poprvé, co vstupují na akademickou půdu, někteří jsou noví také v Olomouci a teprve se rozkoukávají.


Rádi bychom všem studentkám a studentům prvních ročníků pomohli zorientovat se ve studijní agendě a v tom, jak to na vysoké škole chodí. Proto jsme připravili adaptační a informační setkání, které kromě množství informací nabídne také možnost zeptat se na vše, co vás zajímá.


Věříme, že mezi nás noví studenti a studentky snadno zapadnou a že vám pomůžeme úspěšně proplout nástrahami studia na vysoké škole!


INFORMAČNÍ SETKÁNÍ


Setkání, na němž se dozvíte důležité informace o studiu u nás, se uskuteční 18. září 2023 v 15 hod. ve velké aule na hlavní budově PdF (v přízemí).


A co bude na programu?

1. Pozdrav děkana fakulty Vojtecha Regece a vedení PdF UP;

2. Prezentace komunikačních kanálů fakulty, sociálních sítí a webových platforem PdF UP, koncept Učitel21 (Petra Šobáňová);

3. Novinky z oblasti studia (Radka Dofková);

4. Informace o praxích (Jitka Petrová)

5. Pozdrav studentských senátorů a senátorek;

6. Prezentace studentského spolku Otevřeno.



Pozor pozor! Rozdáváme dárky s našimi fakultními motivy!


Během naší akce bude možnost zapojit se do zajímavé jednodenní výzvy a získat naše krásné dárky!


Jak se zapojit?


Vytvořte komiksovou bublinu a napište do ní heslo, s nímž vstupujete na pedagogickou fakultu. Vyfotografujte se s bublinou buď přímo s námi v aule, anebo kdekoliv jinde na fakultě, fotku zveřejněte, označte nás a přijďte si pro dárek. Akce probíhá pouze 18. září 2023.



WELCOME DRINK S DĚKANEM


Letos jsme připravili ještě jedno setkání, tentokrát zcela neformální! Děkan fakulty Vás srdečně zve na zahájení akademického roku a vítání studujících 1. ročníků, jež se pod názvem „Welcome drink s děkanem“ uskuteční v pondělí 18. září 2023 od 18 hodin na parkánu konviktu. Takže poznáte další zajímavé místo naší univerzity! A kde se konvikt nachází? Co to vlastně je? Od hlavní budovy je to minutka tramvají nebo pár minut pěšky. Adresa je Univerzitní 3—5; jde o Umělecké centrum Univerzity Palackého, kde sídlí dvě z našich kateder — katedra hudební výchovy a katedry výtvarné výchovy. Jde o nejstarší místo olomouckého vysokého učení, právě zde začala historie naší univerzity. A parkán? Ten najdete snadno! Projdete na první nádvoří, dáte se schody dolů a jste tam. Je to kouzelné místo přímo na hradbách, pod nimiž se nachází jedna z nejkrásnějších částí olomouckých parků.


Na programu bude pozdrav vedení a zástupců kateder a senátorů, představení studentských spolků a iniciativ, seznamovací aktivita spojená s rozdáváním fakultního merche, přípitek a divoký, vymazlený DJ set Nicolase Vidrase. V případě nepříznivého počasí se akce uskuteční v atriu konviktu.


Těšíme se na vás!





428 zobrazení0 komentářů
bottom of page