top of page

Letní škola bude rozvíjet kompetence učitelů informatiky v oblasti inovačních změn v RVP



Vážené a milé kolegyně, vážení a milí kolegové,

Centrum celoživotního vzdělávání Pedagogické fakulty v Olomouci si Vás ve spolupráci s katedrou technické a informační výchovy dovoluje pozvat na Letní školu informatiky.

Cílem těchto kurzů je rozvinout oborově-didaktické kompetence učitelů informatiky v oblasti inovačních změn, které vyplynuly z inovace RVP pro oblast Informační a komunikační technologie. Základem této inovace je preference rozvoje tzv. informatického myšlení a s tím spojeným rozvojem digitální gramotnosti žáků a studentů.

Letní škola informatiky proběhne ve dnech 16. 8. – 20. 8. 2021. Na výběr budete mít hned z několika možných témat nebo se můžete zúčastnit celé vzdělávací akce. Kurzy budou probíhat v prostorách Pedagogické fakulty Univerzity Palackého. Cílovou skupinou jsou učitelé základních a středních škol.

Na výběr budete mít z následujících témat:

Nebojte se nového pojetí výuky informatiky – 16. 8. 2021 Nebojte se Scratche (přehled možností programovacího jazyka) – 17. 8. 2021 Nebojte se Pythonu (přehled možností programovacího jazyka) – 18. 8. 2021 Nebojte se Robotiky (přehled možností programování robotů) 19. 8. 2021 Nebojte se tvorby webu (přehled možností programování v PHP) 20. 8. 2021 Více informací o kurzu a platbě naleznete na našich stránkách: www.ccv.upol.cz Těšíme se na Vás. Kolektiv Centra celoživotního vzdělávání


Text: Centrum celoživotního vzdělávání

Grafika: CCV



Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page