top of page

PROJEKTY PRO STUDENTY

Aktualizováno: 11. 4. 2021

Na naší fakultě se studenti zapojují do různých soutěží a rovněž mohou řešit nejrůznější projekty. Každoročně se můžeš přihlásit na studentskou odbornou konferenci (SVOUČ), jíž se pravidelně účastní studenti bakalářských, magisterských i doktorských studijních programů nejen z naší fakulty, ale i studenti ze sesterských fakult v ČR, ale i zahraničí. Další soutěží je Cena děkana, kde jsou oceňovány odborné studentské práce, které jsou zaměřeny na vědeckovýzkumné i umělecko-tvůrčí aktivity.



Jako student se můžeš rovněž stát řešitelem projektu tzv. specifického výzkumu Studentské grantové soutěže UP a s podporou zkušených pedagogů se naučit nejen řešit výzkumný úkol, ale také sestavit rozpočet projektu, harmonogram a další aktivity, které jsou při projektové činnosti nezbytné. Takových projektů je na fakultě každoročně realizováno přes dvě desítky.


Naši studenti se jako členové řešitelských týmů účastní nejrůznějších projektů a získávají tak cenné zkušenosti v oblasti, která je dnes již nedílnou součástí běžného školního života.



Foto Ondřej Moučka

26 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page