top of page

Robert Plaga bude diskutovat se studenty

Katedra českého jazyka a literatury Pedagogické fakulty Univerzity Palackého a Centrum prevence rizikové virtuální komunikace PdF UP uvádí on-line besedu z nového cyklu Inspirace pro 21. století. Hostem besedy, jež se odehraje 16. 6. 2021 v 9 hod., bude Robert Plaga.



Katedra českého jazyka a literatury Pedagogické fakulty Univerzity Palackého a Centrum prevence rizikové virtuální komunikace PdF UP uvádí on-line besedu z nového cyklu Inspirace pro 21. století. Hostem besedy, jež se odehraje 16. 6. 2021 v 9 hod., bude ministr školství, mládeže a tělovýchovy Robert Plaga. Ministrem školství se stal v roce 2017, předtím působil jako náměstek na témže ministerstvu. Je zřejmě prvním ministrem školství, za nějž se opakovaně postavili učitelé. Jak se dívá na problémy vzdělávání, jaké jsou jeho vize a jak hodnotí své působení v čele resortu? Na toto vše a na další dotazy publika ministr odpoví během on-line besedy, jež je volně přístupná studentkám a studentům PdF UP a také dalším zájemcům z řad pedagogů a veřejnosti.



Akce se odehraje na platformě Zoom a bude streamována na YouTube. Moderují Kamil Kopecký a Michal Kříž. Cyklus Inspirace pro 21. století je realizován v rámci konceptu Učitel21 a přináší možnost diskutovat se známými osobnostmi o aktuálních společenských problémech.


Zde jsou přístupové údaje přímo do místnosti v Zoomu, odkaz na YouTube stream bude zveřejněn.



Meeting ID: 945 4838 2620




Text: redakce portálu Učitel21

Foto: archiv Roberta Plagy, grafika archiv PdF UP

bottom of page