top of page

Pečuji o sebe... již počtvrté!

Je tu další cyklus oblíbených prožitkových workshopů, které pro své studující, zaměstnance a přátele připravila Pedagogická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci! I tentokrát vás čeká celá řada workshopů, jež se zaměřují na wellbeing, rovnováhu, osobní rozvoj a duševní zdraví účastníků a rovněž na budování konkrétních dovedností využitelných ve výuce.



Společným jmenovatelem kurzů je péče o wellbeing a využití technik napomáhajících budování přátelského a bezpečného sociálního klimatu. Pomocí technik ověřených v praxi psychoterapie nebo v expresivních oborech se budou účastníci věnovat jednak budování vlastního pocitu sebedůvěry, stability a duševní pohody a jednak se naučí postupům využitelným přímo v pedagogické praxi na různých typech škol.

 

Během workshopů se seznámíte s jednoduchými technikami na posílení svého psychického zdraví a pohody, dostanete příležitost k prožívání emocí a posílíte svou odolnost vůči stresu. Ale hlavně si odpočinete a zažijete něco jedinečného ve skupinové interakci s ostatními účastníky.  

 

Cyklus navazuje na předešlé aktivity z cyklů „Pečuji o sebe“, které jsme realizovali minulých letech. Oblíbenost workshopů ukazuje potenciál a důležitost tohoto tématu, jemuž se chceme na PdF UP dál soustředěně věnovat. Kurzy jsou zdarma a jejich aktuální nabídku postupně doplňujeme. Máte-li o některý z workshopů zájem, přihlaste se prosím prostřednictvím elektronického formuláře na webu. Stejně tak zde naleznete bližší informace k náplni kurzů.



Text: Redakce U21

Ilustrace: Kateřina Janků

120 zobrazení0 komentářů
bottom of page